Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

П`ятниця, 26.04.2024
Головна » 2017 » Грудень » 7 » Шкідливі звички - шлях у безодню
20:25
Шкідливі звички - шлях у безодню

1 грудня у школі пройшов виховний захід на тему:

 

« Шкідливі звички - шлях у безодню»який провела вчитель Кондратюк Наталія Петрівна.

Вона розповіла учням , що шкідливі звички дезорганізують людину, послаблюють її волю, знижують працездатність, порушують здоров’я і скорочують тривалість життя. Ці звички завдають безліч страждань людині. Шкідливі звички назвали так тому, що вони небезпечні для здоров'я, наприклад, деякі діти мають погану звичку смоктати і гризти дрібні предмети, пальці й нігті. Не можна брати до рота невідомі дикоростучі рослини чи рідини, бо серед них бувають отруйні. Не гарно човгати ногами. Шкідливою також є звичка горбитись, адже при цьому викривляється хребет, що погіршує роботу органів. Та найбільше зашкоджують здоров'ю людей: паління, вживання алкогольних напоїв та наркотичних речовин. Часто людина, що палить чи вживає алкоголь, починає відчувати погіршення здоров'я і страшне те, що людина стає залежною від них.

Наталія Петрівна провела з учнями бесіду, під час якої школярі розповідали , які звички вони мають, та називали корисні та шкідливі звички.

Учні виступили з цікавими розповідями про куріння, алкоголь та наркоманію.

Кондратюк Н.П. сказала, що 1 грудня відзначають у всьому світі Всесвітній день боротьби зі СНІДом. СНІД – невиліковна хвороба. Гарантією убезпечення від зараження СНІДом є здоровий і правильний спосіб життя.

В кінці Наталія Петрівна провела підсумок заходу.

Школярі продовжили речення:

-Шкідливі звички - це..

-Люди,які мають шкідливі звички шкодять...

  

 

Переглядів: 410 | Додав: школа | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]