Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Субота, 27.04.2024
Головна » 2017 » Травень » 13 » Свято Букварика
13:11
Свято Букварика

Прощавай Букварику, в школі перший друже

Ми тобі, Букварику, дякуємо дуже!

12 травня 2017 року в учнів 1 класу нашої школи відбулося свято Букваря. Свято, на якому дітки попрощалися зі своїм першим підручником.

Свято Букваря – одне з найзворушливіших свят. Це не тільки прощання з першим підручником, який першокласники вже встигли полюбити. Це – демонстрація перших досягнень, сміливих кроків та творчих здобутків першокласників. Традиційно щороку першокласники відзначають своє перше досягнення в навчанні. Вони опанували найважливішу книгу в своєму житті – Буквар.

З яким же нетерпінням першачки чекали цієї події! Так старанно готувалися, вивчали пісні та вірші. А як же інакше?! Адже на свято завітало стільки гостей! Це і вчителі, і учні інших класів, батьки, бабусі , братики й сестрички. Учні всім продемонстрували чому вони навчилися протягом свого першого шкільного року. А як чудово наші малюки співали пісень, супроводжуючи кожне слово рухами й веселими посмішками. Святкова програма здивувала гостей.

Маленькі артисти були задоволені своїми виступами. В їхніх оченятах світились радість, захоплення та гордість. А в очах батьків виднілися сльози. Адже, здається, зовсім нещодавно їх дітлахи вперше ступили на поріг рідної школи, вперше відкрили Букварик, прочитали своє перше слово.

Свято Букваря – здавалося б, невеличкий, але дуже важливий крок у житті першокласників – освоєння Букваря. Відтепер першокласники вміють читати та писати, і ніщо не зупинить їх у захоплюючій подорожі Країною Знань!

Свято Букварика закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався. І ми впевнені, що цей шлях буде легким та радісним.

 

 

Переглядів: 529 | Додав: школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]