Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Субота, 20.04.2024
Головна » 2016 » Червень » 4 » Тиждень безпеки дорожнього руху
17:29
Тиждень безпеки дорожнього руху

 

Тиждень знань Правил дорожнього руху був проведений з 30.05 по 03.06.2016 року. До участі в ньому були залучені учні 1-9 класів.

 Протягом Тижня були проведені загальношкільні заходи:

- лінійка по відкриттю Тижня знань Правил дорожнього руху на тему «Руху правила єдині – поважати їх повинні»;

- виставка в шкільній бібліотеці на тему «Дотримуйся Правил дорожнього руху!»;

- вікторина «Дорожня грамота»;

- тренінг «Твій безпечний шлях до школи»;

- конкурс малюнків «Твій друг – безпечний рух»;

- лінійка по підведенню підсумків Тижня знань Правил дорожнього руху.

 У вікторині «Дорожня грамота» брали участь учні 1-9  класів. У конкурсі малюнків «Твій друг – безпечний рух» взяли участь учні 5-9 класів.

Також проведені класні виховні заходи, які були цікавими та змістовними, сприяли повторенню, вивченню та закріпленню знань Правил дорожнього руху.

 Заслуговують на увагу :

заочна подорож «У гостях у Світлофора Моргайка»,проведена з учнями 1та 3 класів класним керівником Вербицькою Л.В., ситуативна гра «Мій друг – дорожній рух», проведена з учнями 4 класу класним керівником  Аврамчук В.П., практичне заняття «Ситуація на дорозі», проведене з учнями  школи класними керівниками 1-6 класів, бесіда «Пам’ятаємо правила дорожнього руху», проведена з учнями 7 класу класним керівником  Кондратюк Н.П.., вікторина «Це повинен знати кожен», проведена з учнями 8-9  класів класним керівником  9 класу Фурманюк А.С.

Проведення Тижня показало, що учні в достатній мірі знають Правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з дорожнім рухом.

 Тиждень поглибив знання учнів у відповідній сфері, сприяв розвитку практичних навичок, поглибленню знань Правил дорожнього руху.

     

Переглядів: 523 | Додав: школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]