Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Середа, 24.04.2024
Головна » 2017 » Січень » 21 » До 135 - річчя від дня народження Івана Івановича Огієнка
18:15
До 135 - річчя від дня народження Івана Івановича Огієнка

 

Заходи до 135 - річчя від дня народження Івана Івановича Огієнка
(Митрополита Іларіона) (1882–1972), 
українського церковного та громадського діяча, 
науковця-енциклопедиста, педагога

На виконання плану заходів з підготовки та відзначення 135-річчя від дня народження Івана Огієнка (митрополита Іларіона), затвердженого заступником голови облдержадміністрації Я.М.Лагутою від 29.12.2016 року №6258/30/2-16, у школі проведено такі заходи:

   Урок, присвячений 135-й річниці від дня народження Івана Огієнка (митрополита Іларіона), на тему: “Іван Огієнко – видатний громадський та політичний діяч, син українського народу”.

 Учні та вчителі переглянули презентацію про життєвий і творчий шлях видатного державного, релігійного та громадського діяча, всесвітньовідомого вченого, перекладача Івана Огієнка, також подивилися  інтерв’ю з лауреатом премії імені Івана Огієнка, депутатом Іриною Фаріон на каналі «Рада», прослухали пісню, яку створив Іван Огієнко «Не питай, чому в мене заплакані очі» у виконанні бандуристки Христини Вівчар, дізналися про те, хто є родичами генія та іншу цікаву інформацію про Огієнка.

 

  Краєзнавчу годину: « Житомирський край у долі та творчості І.Огієнка», під час якої проведено заочну екскурсію  до музею  Івана Огієнка у м. Брусилові. 

 

   Організовано випуск шкільної газети, присвяченої життю і творчості видатного письменника; 

 

  Мета проведених заходів - подальше збагачення навчально-виховного процесу, залучення школярів до скарбів національної літератури та культури.

 

Переглядів: 457 | Додав: школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]