Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Вівторок, 23.04.2024
Головна » 2017 » Лютий » 22

  21 лютого представники всіх націй і народностей відзначали Міжнародний день рідної мови. Урочисте святкування цієї визначної дати відбулося і в нашій школі.

До відзначення Міжнародного дня рідної мови долучилася вся шкільна родина. Відкриття святкових заходів розпочалося літературно-музичною композицією «Розквітай же, рідна українська мово!»,яку підготували вчитель української мови та літератури Л.В.Осадчук, вчитель географії Н.В.Гнап та учнівський актив школи. Учні школи підготували цікаві і змістовні виступи, звучали вірші про красу і багатство рідної мови, вислови видатних діячів про українську мову, школярі порадували присутніх гарними українськими піснями та танцями.

... Читати далі »

Переглядів: 454 | Додав: школа | Дата: 22.02.2017 | Коментарі (0)

20 лютого в Україні відзначають День Героїв Небесної сотні. Цей день ми відзначаємо на знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України. Звичайні люди, мирні громадяни: учителі та студенти, підприємці та журналісти, вчені та академіки, художники та музиканти, громадські діячі та прості робітники - вийшли, на так званий Євромайдан, щоб відстояти своє право на мрію.

Школярі і вчителі вшанували пам'ять Героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє.

Хай пам'ять про всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі. Вони згасли як зорі.

... Читати далі »

Переглядів: 549 | Додав: школа | Дата: 22.02.2017 | Коментарі (0)